SUNUCUMUZA DJ ALIMLARI YAPILACAKTIR BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN.

Gerçek yaşanmış hikaye Başarmak Bizim Elimizde

gerçek yaşanmış hikaye

Kaybetmenin olumlu anlamı olan “Başarmak Bizim Elimizde” adlı gerçek yaşanmış hikaye ziyaretçilerimiz arasında yer alan Sedat, sizler için hazırlamış bulunmakta. Merhabalar, adım Sedat. 29 yaşında şuana kadar hep insanlar için ömrünü adamış, fakat kendisi için hiçbir şey yapmamış bir bireyim. Çocukluğumdan bu yana hep insanların yanlışlarını düzeltmek ve kendilerini iyi hissetmeleri için sürekli kendilerine enerji depolamaktaydım. Fakat geçen zaman çerçevesinde bunların bana zarar olarak, kendime ise hiç bir şey yapmamak olarak gördüm. Bu kapsamda bana gelen acı ve ihanetten başka bir şey olmadı. Ne kadar doğrulsam hep iyilik yaptığım ve başarıya ulaşmaları için uğraştığım insanlar bana kötülük ile cevap verip durdu. En iyi gerçek yaşanmış hikaye ve hikayeler Kalpce de okunur.

 

 

KENDİM İÇİN MÜCADELE ETMELİYDİM

 
Zaman geçtikçe dostlarımın bana vurdukları hançerlerin yarası daha da ağır olmuştu. Nedeni ise herkes hedefleri doğrultusunda bir yerlere gelince beni sadece basamak ve yaşam koçu gibi gördüklerini daha net anlamıştım. Bunun en büyük örneği ise benim hala bir şeyler yapamamış olmam ve benim sayemde geldikleri makamlarda bana nispet yapmalarıydı. Gel zaman, git zaman derken artık kendim için bir şeyler yapmamın farkına vardım. Çünkü git gide insanlardan nefret ediyor ve iyilik derecemi kaybediyordum. Artık sadece hak edenlere hak ettikleri kadar davranıyor ve asla daha fazlasını sağlamıyordum. Bu sadece arkadaş çevrem değil, aynı zaman’da aile bireylerim üzerinde de olan bir kurgu idi.

 

 
VE ARTIK İSTEDİĞİM YERDEYİM

 
Yıllar boyunca kültürel ve tecrübelere dayalı olarak yaşadığım hayattan aldığım notlar eşliğinde dilediğim konuma yerleştim. İlk başlarda her ne kadar zor gelse de artık insanlardan çok kendime zaman ayırmayı ve kendime iyilik yapmayı hedefledim. İlk etapta sürekli yine yüreğim el vermeyip yardım etmeye uzanıyordu, fakat her fırsatta bu durumu durdurup tüm olasılıkları kendi aleyhime çevirerek yükselmek için basamaklar yaparak hedeflerime koşmaya başladım. Tabi ki önüme bin bir zorluklar çıktı, fakat yılmadım ve hedefimi şaşırmadan odaklanarak dilediğim o pozisyona ulaşmayı başardım. Şimdilerde sadece kendi işlerimle, ailemle ve geleceğim ile ilgili planlar sergiliyorum aklımda.

 

13 Ocak 2017 TarihindeKalpce Tarafından yazıldı

0 Yorum 735 Okunma

BENZER YAZILAR

AYNI KATEGORİYE AİT YAZILAR

KULLANICILARIMIZDAN

EN GÜZEL YORUMLAR

Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.

DMCA.com Protection Status