SUNUCUMUZA DJ ALIMLARI YAPILACAKTIR BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN.

Sohbet odaları kalpce Serkan ve Nihal hikayesi burada

sohbet odaları

Sitemizde her türlü aşkın ve dostluğun temeli atıldığı ve buna dayanarak sohbet odaları içerisinde yer alan üyelerimizin saygı ve sevgi çerçevesinde birbirine yaklaşması bizim büyümemize yardımcı olan etken olmuştur. Bu kapsamda Nihal ve Serkan adlı kullanıcılarımızın sitemiz çerçevesinde tanışarak nişan yoluna ilerlemesi bizi bir adım daha yükselterek büyümemize ve herkesler tarafından örnek alınırcasına devam etmesini sağlamıştır. Konumuzda sizlere hem Nihal, hem de Serkan’ın ağzından yazılan aşk hikayelerini sizlere bu konumuzun devamında aktaracağız. Sizlerde sitemize takılarak arkadaşlığın tavan yaptığı ve dostlukların ebedi kaldığı bu harika sohbet odaları kendi hikayenizi yaşayacak dereceye gelerek bizimle paylaşabilirsiniz. İşte bahsi geçen Serkan ve Nihal arkadaşlarımızın dilinden kaleme dökülenler.

 

SERKAN’I TANIDIĞIM İLK GÜN KENDİSİNE ISINDIM

Serkan sohbet odaları içerisinde sürekli aktif, ağır başlı ve konuşmasını bilen biriydi. Bende sürekli takip altına aldım onu, konuşmalarından öyle etkileniyordum ki sanki 40 yıldır böyle biri hayatımda var ve sürekli doğru yaşayabilmem adına bana yardımcı olacak seviyede benimle muhabbet halindeydi. Serkan yaşça benden büyük olmasına rağmen, ki ben bunu hiçbir zaman kabul etmeyen biriydim sonunda bu kriterimi bile hiçe saymış ve kendisiyle biran önce konuşmak için fırsat kolluyordum. Meğersem onun da bana karşı boş olmadığını bir diğer ortak arkadaşımızın ağzından öğrendim. Artık pusuya yatmış Serkan’ın bana en ufak bir yaklaşımını bekledim ve konuşması için fırsatlar yarattım. Ve sonunda Serkan artık benimle konuşmak için bana yaklaştı ve tüm her şeyi dile getirdik karşılıklı, aileler tanıştı ve şuanda nişan yapma yolunda ilerliyoruz. Teşekkürler Kalpce.NET ailesi.

 

NİHAL’DEN HABERSİZ AŞK BESLİYORDUM

Mademki sultanım bir şeyler yazmış sitede bende boş kalmayayım dedim ve ona karşı tüm hislerimin oluşumunu buradan belirteceğim. Siteye uzun zamandır takılıyorum ve hiçbir zaman bir bayan üyeyi rahatsız etme veya kendisine yaklaşma da dahi bulunmadım. Kendimi her zaman muhafaza ettim fakat Nihal üzerine bir türlü kendimi tutamadım. Aslında kendisinin de benden hoşlandığını az çok anlamıştım fakat bu sadece belirtiydi ve ta ki sohbet odasında bulunan ortak arkadaşımızın itirafıyla yeniden umutlandım ve kendisiyle konuştum. Şuanda muazzam bir birlikteliğimiz var ailelerle tanıştık artık nişan hazırlığı yapıyoruz. Teşekkürler Kalpce.NET ailesi.

22 Ocak 2017 TarihindeKalpce Tarafından yazıldı

0 Yorum 841 Okunma

BENZER YAZILAR

AYNI KATEGORİYE AİT YAZILAR

KULLANICILARIMIZDAN

EN GÜZEL YORUMLAR

Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.

DMCA.com Protection Status