SUNUCUMUZA DJ ALIMLARI YAPILACAKTIR BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN.

Patlıcan lazanyası yemek tarifi

Son derece lezzetli tarifler ve hoş görünümü ile bu gün sizlere değişik bir yemek tarifi sunacağız. Bu özel tarif ile evdekileri mest edebilmeniz mümkündür. Eşiniz, aileniz, sevgiliniz yada anne babanız dan tam puan almak için iyi bir fırsat olabilir. Ayrıca özel günleriniz içinde bu menu yu sunabilirsiniz.

4 kisilik bir menu icin gerekli malzemeler sunlardir:

2 adet patlıcan

lazanya makarnası 400 g

2 adet domates

1 diş  sarimsak

1 yemek kaşığı salça

 

Patlıcan lazanyası yemek tarifi yapımi:

Öncelikle patlıcanlarımızı kesip ve doğrayıp zeytinyağ ile kavuruyoruz. Bunu yaparkende bir diş sarımsağıda ilave ediyoruzki pişip dağılsın ve tat versin . Ve domateslerimizi kabuksuz şekilde  doğrayip karışımın içine koyunuz. Daha sonra lazanya formlarini yemek formumuza koyarak ilk temeli atıyoruz. Lazanya formlarına biraz su serpmenizde yarar vardır. Daha sonra patlıcan karışımını formun uzerine dağıtıyoruz. Ve son olarak kalan lazanya platformlari ile yemek formunu kapatıyoruz. Eğer dilerseniz biraz kaşar peynir serpe bilirsiniz uzerine. Yada su serpe bilirsiniz.

 

NOT:
Bu İçeriğin her türlü telif hakkı Kalpce.net’in kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. İçeriğimizin bir başka sayfada paylaşılması durumunda kopya içerik paylaştığınız için web sayfanıza olumsuz yönde zararlar verecektir. Sayfamız için hazırlanan özel içeriklerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.

 

6 Kasım 2016 TarihindeKalpce Tarafından yazıldı

0 Yorum 822 Okunma

BENZER YAZILAR

AYNI KATEGORİYE AİT YAZILAR

KULLANICILARIMIZDAN

EN GÜZEL YORUMLAR

Yorumlarınız yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.

DMCA.com Protection Status